Продавець ТОВ МЕТАЛОН - ефективні рішення для промислового пакування розвиває свій бізнес на Prom.ua 12 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
142 відгуків
+380 (67) 555-86-55
+380 (68) 176-06-50
проспект Богдана Хмельницького, 106а, 49000, Дніпро, Україна
Кошик
ЕФЕКТИВНІ РІШЕННЯ ПРОМИСЛОВОГО ПАКУВАННЯ

Політика конфіденційності

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

1. Загальні положення

1.1 Цей документ описує політику конфіденційності для сайту strapping.com.ua (далі – Сайт) обробляються ТОВ «МЕТАЛОН», код ЄДРПОУ 32139893, юридичною особою, зареєстрованою за звконодавством України (далі – Продавець).  У цьому документі роз’яснюється, які види інформації можуть бути зібрані і зберігатися на Сайті, та як може використовуватися і надаватися ця інформація.

1.2 Оформлюючи замовлення на Сайті або під час реєстраціі Покупець надає Продавцю свою згоду на використання (а також передачу) своїх персональних даних, а також вчинення інших дій, передбачених Законом України «Про захист персональних даних» без обмеження строку дії такої згоди.

2.    Збір та використання персональних даних

2.1 Збирається і зберігається наступна інформація:

- прізвище, ім’я Покупця;

- контактний телефон Покупця;

- адреса електронної пошти (e-mail) Покупця;

- адреса доставки товару.

2.2 Персональні дані Покупця адміністрація Сайту може використовувати з метою:

- для оформлення замовлення, надання послуг, обробка запитів і заявок від Покупця;

- повідомлення покупця Сайту інтернет-магазину про стан замовлення;

- обробки і отримання платежів від Покупця.

3. Можлива обробка даних за допомогою наступних технологій:

- файли Cookies (куки - невеликий фрагмент даних, які пересилаються на комп'ютер користувача під час переходу на веб-сторінку та/або під час перегляду рекламного модуля на веб-сторінці та зберігаються на комп'ютері користувача та/або у його мобільному пристрої);

- пікселі (pixels – цифрові зображення, елемент матриці дисплеїв, що формують зображення), що дозволяють відстежити як часто Користувач використовує веб-сторінку з метою визначення браузера Користувача та надання сервісів, наприклад зберігання Даних у кошику між відвідуваннями; а також з метою усунення помилок роботи Порталу, ініційованих Користувачем, при цьому вся інформація обробляється «як є» і не змінюється в процесі збору даних.

4. Взаємодія Компанії з третіми особами стосовно персональних даних

Продавець не здійснює передачу персональних даних третім особам, крім випадків, коли така передача є вимогою законодавства України, на прохання суб'єкта персональних даних або в інших випадках, викладених в цій Політиці. Продавець розуміє, що особиста інформація є цінністю і невід'ємним змістом, в тому числі, особистих немайнових прав будь-якої фізичної особи, тому вживає всіх можливих заходів для захисту особистої інформації користувачів, добровільно і усвідомлено переданої останніми Продавцю.

На Сайті можуть бути посилання на інші веб-сайти (виключно в інформаційних цілях). При переході по посиланню на інші веб-сайти дія цієї Політики на такі сайти поширюватися не буде. У зв'язку з чим, Продавець рекомендує переглядати політику в сфері конфіденційності і персональних даних кожного веб-сайту перед тим, як передавати будь-які персональні дані, за якими Вас можуть ідентифікувати.

5. Зміна ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Відвідувач, користуючись Сайтом, прийняв умови цієї ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ, враховує та згоден з тим, що дана ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ може час від часу змінюватися та доповнюватись, у тому числі, при зміні вимог законодавства.

У випадку внесення істотних змін до цієї Політики Компанією буде розміщено повідомлення на Сайті та зазначено термін набрання цими змінами чинності. Якщо протягом зазначеного термну Ви не відмовитеся від їх прийняття в письмовій формі, це означатиме, що Ви погоджуєтеся з відповідними змінами Політики.

Просимо час від часу переглядати Політику для того, щоб бути в курсі будь-яких змін або доповнень.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner